NIEUW!!!!
    
Hyperlink3
         HELD!!

Wat is eigenlijk een held? We beginnen het project met een onderzoek naar de eigenschappen van een held. Spiderman is een superheld, maar misschien is je zus ook wel een held. Of de bakker, die staat elke ochtend heel vroeg op. Iedereen heeft zijn/haar eigen held.

De kinderen gaan eerst bedenken wat voor held ze zelf zouden willen zijn. Wat doet de held, hoe ziet hij/zij eruit, waarom is het een held? 

Via een schets maken ze op een groot stuk karton een levensgrote versie van hun held, met een gat waar het hoofd hoort. Zo kunnen ze zich zelf als held filmen. Vervolgens maken ze een simpele platte pop die voor een eenvoudig te maken achterwand zijn/haar heldendaad verricht.

Nog wat videotrucjes eroverheen voor wat extra magie en hoepla: een vetcoolegavehippemieterse clip.

 

 

   CLIPCREW 2

 

       Is een simpel concept: samen met de klas wordt bedacht wat we   gaan doen. Heeft de school een speciale wens; een lustrum, feest of misschien een andere invulling van de eindmusical: u vraagt, wij draaien. Een artistieke kunstvideo, of een spannend verhaal. Alles kan.
 

Het theatraal verbeelden van fantasieŽn dmv van eenvoudige poppen en decors, videotrucjes en een klein beetje magie.

klik erop voor  meer informatie
 In de clip toveren de kinderen zichzelf om in helden. Ze verdwijnen allemaal in een hoge hoed en PLOF ze veranderen in hun held.